Карта на сайта Контакти LinkedIn
  • Български
  • English
Конституционни изследвания Е-справки
Навигация
  • За съда
    • Състав
    • Мандат
    • Компетенции
    • История
    • Съдии с изтекъл мандат
  • Дела
  • Нормативна рамка
  • Оспорени актове
  • Съобщения по дела
  • Новини
  1. Начало
  2. Новини
  3. Годишен финансов отчет за 2012 г. на Конституционния съд на Република България и одитното становище на Сметната палата

Годишен финансов отчет за 2012 г. на Конституционния съд на Република България и одитното становище на Сметната палата

2013-11-15
Одитен доклад
Годишен отчет
Приложение към Годишния отчет

Становище за заверка на ГФО


Други новини

2025-10-27

Делегация на Конституционния съд на България ще участва в Шестия конгрес на Световната конференция по конституционно правосъдие

научи повече
2025-10-10

Референти от Конституционния съд на България изнесоха доклад на юридически форум в Анкара

научи повече
2025-09-19

Конституционният съд на България и Съдът на Европейски съюз надградиха съдебния диалог в рамките на ЕС

научи повече

За съда

Състав Мандат Компетенции История

Полезна информация

Защита на личните данни Достъп до обществена информация Вътрешни правила

Актуално

Съобщения по дела Начало

Дела

Конституционни изследвания

Обяви за работа

Галерия

Нормативна рамка

Бюджет и финанси

Контакти

Карта на сайта

Главен секретар

Валентин Георгиев
[email protected] (+359 2) 940 23 40

Човешки ресурси

Весела Аргирова
[email protected] (+359 2) 940 23 42

Секретариат

[email protected]

ПРЕССЛУЖБА

[email protected]

Международна дейност и протокол

Гинка Вихрогонова
[email protected] (+359) 2 940 23 04
Валентин Георгиев
[email protected] (+359) 2 940 23 40
Полина Пешева
[email protected] (+359) 2 940 23 27

ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

Лилия Ангелова
[email protected] (+359) 885 166 075
2025 © Конституционен съд на Република България - съдържанието е обект на авторско право
Политика за ползване на бисквитки

Този сайт използва бисквитки за да можем да ви предложим максимално удобство при използването му. Научи повече